09-09-07

Brons op BK sluit seizoen mooi af

Vandaag 9 september werd er in Huizingen mijn laatste 1500m van het seizoen gelopen. Het BK JUN en Beloften is voor mij normaal een wedstrijd die me niet echt ligt door de meestal trage tempo's en het lopen voor de overwinning, niet echt mijn ding en dat weet je als je mij kent. Maar enfin ik ben dus van start gegaan tussen de beste van België en ben er als 3e in gefinished. Ik heb niet echt gepiekt naar deze wedstrijd - dat gebeurt op de nacht- maar toch vind ik dat het goed gegaan is. Ik heb natuurlijk alles te danken aan mijn broer Kevin De Kerpel, een sterk talent. We hadden een plannetje beraamt, een tactiek die niet kon foutlopen omdat elk BK hetzelfde word gelopen...traag. Het ging als volgt, we lieten de eerste 300m alles voor wat het is, de beteren zoals Ricardo, en de twee koenen liepen dan misschien meer naar de laatste positie. Het ging dus traag maar na 320m was gezegd vol gas te geven, dat deed Kevin ook, het ging inneens een pak sneller, ik erachter en de toppers moesten inhalen. Het verliep vlekkeloos, alles werd op een lint getrokken en de wedstrijd was écht begonnen. Na enige ronde kwam Ricardo er voorspeld over en nam een kleine voorsprong die toegelopen werd door een sterke Koen Naert die 2e werd. De eindsprint was dan zo dat Ricardo won met kleine voorsprong, dan Koen Naert, en dan ik. Koen De Veylder werd vierde, wat voor hem niet echt past maar de jongen heeft er net als ik een zwaar en lang seizoen op zitten waardoor deze wedstrijd mooi "meegenomen" was. Achteraf hebben we nog goed losgelopen met een BIG smile, we hebben daar de Botrange beklommen denk ik (de weg kwijt) Het seizoen is afgesloten met enkele mooie titels en 4 nieuwe records.

 Alle dank gaat natuurlijk uit naar mijn broer, de man van de wedstrijd. Mijn trainer Dirk van Kerckhoven wil ik zeker ook bedanken. Hij heeft me een schitterend seizoen doen lopen, hij verdient nu ook rust. Ook mijn trouwe supporters die er in weer en wind, dag in dag uit staan voor mij, Alle dank. Ik en m'n broer staan nu voor de moeilijkste opdracht van het jaar, een WEEK RUST!! We zullen wel zien hoe dat vlot, dan is het trainen voor de crossen om zwaar op ons kas te krijgen tussen de toppers Smile Maar als eerstejaars ben je een trainie dat leergeld moet betalen. Echt veel kan je niet mis doen. Hier nog wa fotokes....c-yaIMGP4100

IMGP4102
IMGP4105
IMGP4109
IMGP4155

21:10 Gepost door still ballin' in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Goe bezig Mooie afsluiter van een nog mooier seizoen. Zowel voor u als voor u broertje. Nu wat rust en dan naar de winter. Hopelijk kunnen we elkaar nog veel pijn doen op trainig. Ik kijk ernaar uit om jullie te geselen.
Groeten van jullie trainingspartner Willem.

Gepost door: Willem Van Hoof | 09-09-07

geweldig gedaan manne, alle 2 ne dikke proficiat! Spijtig dat ik er ni bij kon zijn om het allemaal te kunnen zien maar ik heb er veel aan gedacht! Echt, dikke balle, keep it up!
veel sterkte tijdes de rustperiode en het winter seizoen minstens even goed doen!
groete uit Turkije

Gepost door: Gert-Jan | 10-09-07

Nen dikke proficiat voor allebei! Hoi Wesley & Kevin

Tactisch sterk gepland en ook nog eens zo uitgevoerd! De medaille is dan ook dubbel (jullie zijn nu eenmaal met 2 ;-)) en dik verdiend!
En wat die crossen betreft, heb geen schrik van de toppers in wedstrijden als je op training ook al met de toppers kan meelopen ;-)

Greetz
Pieter

Gepost door: Pieter | 12-09-07

Nen dikke proficiat voor allebei! Hoi Wesley & Kevin

Tactisch sterk gepland en ook nog eens zo uitgevoerd! De medaille is dan ook dubbel (jullie zijn nu eenmaal met 2 ;-)) en dik verdiend!
En wat die crossen betreft, heb geen schrik van de toppers in wedstrijden als je op training ook al met de toppers kan meelopen ;-)

Greetz
Pieter

Gepost door: Pieter | 12-09-07

Mooi mannen, proficiat! Heel mooie wedstrijd, gelukkig waren de "De Kerpels" er om er een heel mooie wedstrijd voor het plubliek van te maken! Proficiat voor je mooie bronzen plak en even fantastische eindschot! Heel goe! Ook Kevin, mooi dat je je zo opoffert voor je broer, echt dat verdient ook een medaille! Werk nu rustig verder tot de crossen en we treffen elkaar daar zeker terug!
Bedankt jongens!
Grtz Koen

Gepost door: Koen | 13-09-07

De commentaren zijn gesloten.