09-10-07

Slechte start

Lap, het is al zover. Ik zit hier op m'n stoel net als nen ouwe van 92jaar. Kan moeilijk rechtstaan, slecht ademen en heb -na enkele pijnstillers- nog steeds pijn. Ik sukkel al enkele dagen met een rugblessure, eerst dacht ik aan het verschot, daar leek het enorm op. De pijn was de eerste dag nog te houden maar toch lastig en niet mee te lopen, ben dan 2maal naar osteopaat geweest, die heeft me langs alle kanten gekraakt, toch bleef de zeurende pijn aanwezig, het is als een tandpijn. Ik werd er gek van....

Gisteren heeft het toegeslagen, de pijn werd ondraaglijk en erger! Ik ben om 19.00 van school thuis gekomen en stortte volledig in. Geen LUCHT meer, en verschrikkelijke pijn. Mijn moeder- die ik dankbaar ben dat ze thuis was- heeft me dan in een rotvaart naar spoed gebracht, ik stapte uit en ben weer onderuit gegaan. Ik kreeg meteen pijnstillers en werd op het verschrikkelijk lange wachtlijstje gezet. Moet zeggen de pijnstillers werkten, ik werd er wel suf van. De foto's tonen aan dat er geen rugwervel verkeerd of geblokkeerd zat maar ze denken dat een ontstoken spiergroep de boosdoener is. PFF een week niet lopen (5-6 dagen) en een ontstekingskuur nemen moet helpen. Nu kan ik maar één ding, hetgeen ik het meeste haat: zitten, liggen, slapen en nix doen.... buiten voor school werken !!

 Ik hou je op de hoogte van het vervolg van mijn nachtmerrie...

12:16 Gepost door still ballin' in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Jammer! Jips Welsey, kdacht kzal eens hoe mijn lastige klant voor de ze winter het stelt met zijn voorbereiding en dan lees ik zoiets!!! Hopelijk word je snel weer beter. Ik hoop het althans voor jou! Nu ik wens je alleszins heel veel beterschap!
Grtz Koen

Gepost door: koen | 12-10-07

De commentaren zijn gesloten.