29-10-07

Teambuilding in Gent

Gisteren middag rond het derde uur zijn we van start gegaan in de relay Cross Cup te Gent. Voor mij was dit een uiterst ontspannen cross, ik had totaal geen zenuwen en kon met een gerust hart naar ginder vertrekken. Mijn team heeft het dan ook enorm sterk gedaan, we zijn 8e geworden in de senioren aflossing. Hier een kort wedstrijdverslagje:

Kevin, m'n broer was startloper en was zoals ik al zei enorm sterk momenteel. Hij liep de 1350m als nen halve zot over het zand heen. Ik als 2e aflosser zag zelfs vanuit de aflossingszone - wanneer hij dus in de laatste 250m loopt- dat hij nog voor enkele belgische toppers liep zoals kim ruell, tim Luycx,.. Clerbout was de eerste die in de aflossingszone kwam, maar Kevin kwam samen met de eerste groep binnen!! onvoorstelbaar. Die profs moeten nogal verschoten zijn :) Hij loste mij dus af als 5-6e man ongeveer (hectisch) en ik ben dan van start gegaan voor mijn 3km met de nog grotere toppers zoals Van Waeyenberge, Rijnders, Vandevelde, Wilssens, Busselot, Salden en leeftijdscompaan Thibault van den Abeele. Aan deze laatste heb ik het wel gehad... Hij kwam de eerste 200m vol overtuiging over me heen, en liep richting de tred van wilssens, net iets te snel toch wel. Ik was slimmer dan dat, hij kreeg zelfs een gat van 25m. In het zand liep hij wel helemaal vast, leuk word dat in Mol. De laatst 500m ben ik dan weer over hem gekomen en heb meteen 20m gepakt. Leuk als je weet da hij iemand is van 3.45" en vorig jaar EK selectie cross. Toch ben ik niet tevreden over mezelf, ik kon geen volle 100% geven en dat konden enkele wel beamen. Maar dan was het de beurt aan Atelaw, deze heeft echt hard gelopen, onze teamdrager heeft enkelen ingehaald en geenenkel voorgelaten (buiten Frank Bollen) Hij voltooide de cross en kwam als 8e over de streep. Wat zeg je daarvan, als eerste team zonder Profs, met 2 juniors en één jonge belofte!! Ben fier op onszelf, de teams dat we voor ons moesten dulden zijn de besten van België. Leuke dag was het.

 Nuja, ik kan weeral even de loopschoenen opzijleggen. De afgelopen dagen ben ik weer aan het sukkelen geraakt. Kloteblessures! De enkel doet heel lastig, de knie, de heup en de onderrug. En dit allemaal aan de Rechterzijde. Ik heb een afsrpaak gemaakt met de kiné en hij gaat me aan een volledig onderzoek onderwerpen. Het kan dus voortkomen uit de rugblessure die ik enkele weken geleden opliep. Er zal wel ergens iets verkeerd zitten denk ik. En ik haat rusten....

Verder houd ik me nu bezig met zwemmen en wat fietsen, woensdag weten we meer. Ik hou je op de hoogte...

IMGP4618
IMGP4621

IMGP4628
IMGP4661

 IMGP4634

IMGP4668

 

10:14 Gepost door still ballin' in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Sterk staaltje! Echt klasse jongens! Da was echt wel heel goe zu! Jullie vlogen nogal! En zo'n plaats met zo'n jonge ploeg! Chapeau gasten! Tot de volgende!
grtz

Gepost door: koen | 29-10-07

Foutje Hallo Wesley
ik merk een foutje op in u verslag :)
Er is nog een team voor u zonder profs en dat is atla,met 1 studerende en 2 werkende atleten in de ploeg<,
een hele dikke proficiat met deze prestatie,heel knap gelopen.
vriendelijke groeten
frank

Gepost door: frank bollen | 29-10-07

Knap knap Heb het gisteren live meegevolgd op TV en ben aangenaam verrast moet ik zeggen, heel sterk gelopen jongens! Tot volgende week in Mol, ik start misschien mee in de korte cross, al ga ik alleen jullie rug zien waarschijnlijk, en dan nog voor eventjes maar..:-)

Gepost door: Wesley | 29-10-07

felicitaties!! Mag ik u, alsook uw broer van harte feliciteren met het geweldige debuut in de seniorcrossen. Het is alweer een geweldige sprong voorwaarts in jullie nog zo jonge atletiekloopbaan. Er wordt in de volksmond reeds gesproken over : “Het fenomeen De Kerpels”. (Zij het nog in beperkte mate, maar de uitdrukking kent alvast een expansiefase ). Ook aan Bekele alle lof toegewaaid van mijnentwege. Kortom, ik heb er van genoten jongens.

De enige smet op het blazoen is momenteel die kwetsuren verneem ik. Vooral die onderrug ligt gevaarlijk, moet je mee opletten. Zoals James Kontylberry , de wereldbekende neuroloog van de Londense universiteit het ooit in zijn lezing verwoorde, is de onderrugblessure: “by far not the jolliest”. Alhoewel de mens niet meer bij zijn zinnen was tijdens die lezing sprak hij de waarheid. En het is gelijk dat ze zeggen é … …. … . Toch niet gepanikeerd, zulke penibele situatie valt op te lossen met alternatieve methoden. Als ervaringsdeskundige in de onderrugproblematiek adviseer ik u om uw seksuele intensiteit te verlagen tot tweemaal daags. Zo ben ik er van af geraakt. Bij voorkeur tweemaal s’morgens in de vroegte van jetje geven, zodat de rug des avonds alle rust krijgt. De pest aan die methode is dat ik dan pas ‘s middags uit mijn bed geraak en dus telkens het hele lessenpakket in de voormiddag (en in goeie dagen soms ook de namiddag) mis. Maar ja, wie wil bij god naar school als ge tem der kunt inhangen? Weinigen. Zulks melde ik ook aan het departementshoofd, welke verhaal kwam halen naar mijn dagelijkse afwezigheid. De mens zag het licht en is op brugpensioen gegaan. Momenteel woont hij samen met een 22jarige studente, de snoeper.

Kort samengevat, het komt allemaal wel goe. Nogmaals proficiat en tot dinsdag!

Met de hand op het hart mijn oprechte steun toegewenst Boys,

The Kerpel Brothers Rock!

Vanwege uw trainingsmakker, antropoloog, perenplukker en raadsheer bij gebrek aan alle alternatief,

Mike Spike

Gepost door: MikeSpike | 29-10-07

Het was echt plezant :)

Gepost door: kevin de kerpel | 30-10-07

Relays Gegroet gebroeders De Kerpel

Mike Spike heeft één en ander reeds zeer fijn verwoord. Toch zou ik aan zijn betoog willen toevoegen dat het niet aangeraden is alle advies op te volgen van het heerschap Mike met de toenaam Spike.
Het tweemaal dagelijks in de ochtend 'van jetje' geven, waarmee hij doelt op het vossen, knollen, rampetampen of andere synoniemen voor de vleesboor bovenhalen en ook daadwerkelijk gebruiken, zou ik mijns inziens toch sterker beperken. Het kan immers geen toeval zijn dat de heer Mike Spike, ondanks zijn naar eigen zeggen met succes beproefde methode van sexuele intensiteit, door jullie, gebroeders De Kerpel, steeds weer naar Heist wordt gelopen.
Ik meen dan ook te veronderstellen dat de heer Mike Spike vooral 'van jetje geeft' met zijn mond en dan bedoel ik daarmee niet de orale en vleselijke geneugten des levens maar wel dat de heer Spike wat veel blaat maar toch heel wat minder wol produceert. Het moge wel gezegd worden dat er de jongste tijd wel een duidlijke progressie in zijn prestaties zit, maar dit is verre van te wijten aan wat de heer Spike ook moge beweren.

Feit blijft wel dat jullie beiden zeer sterk voor de dag kwamen op de Relays en hopelijk mag dit de start betekenen van een prachtseizoen! Wanneer jullie zo verder blijven trainen en alle raad van de heer Mike Spike consequent in de wind blijven slaan, dan lijkt het mij zeer waarschijnlijk dat die toegewenste prachtwinter ook werkelijkheid gaat worden!

Met welgemeende en sportieve groeten
Pieter

Gepost door: Pieter | 30-10-07

De commentaren zijn gesloten.