11-11-07

Het Molse drama

Vandaag werd in Mol de eerste echte manche gelopen van de cross cup. Wat het weer betreft was het een mooie dag, in vergelijking met de vorige dagen. Maar het lot was enkelen minder goed gezind. Ikzelf liep dus niet mee dankzij een aanslepende rug/hamstringsblessure en er is zelfs geen hoop meer voor Roeselare... Mijn broer -die normaal gezien met een bijna zeker podiumplaats zou gaan lopen- werd gisteren op onverklaarbare wijze ziek. Het was een kleine buikgriep. Je kent het wel, enkele kilo's kwijt, geen eetlust en amper energie. Hij heeft dan beslist de wedstrijd links te laten liggen en even op krachten te komen. Zeer spijtig wel.

De Seniorenwedstrijd was veruit de mooiste wedstrijd. Velen zagen sterretjes en sommigen hebben serieus wat aanzien gewonnen. Zoals trainingsmaat Atelaw Bekele, hij liep echt de pannen van het dak. Hij werd zeer mooi 5e na enkele verslindende rondes het tempo van Desmet aan te houden. Pieter was duidelijk oppersterk en is " de te kloppen man" dit jaar. Hij liep echt enorm vlot de laatste ronde in. Maar Atelaw... proficiat, hij is nog maar net senior moet je weten.

Voor trainingsmakker Willem v Hoof werd het een dag om snel te vergeten. Hij had gewoon een slechte dag, kan iedereen overkomen. Maar uitgerekend nu is wel balen... Het liep van de eerste ronde al niet en het was een uitputtingsslag gedurende de hele wedstrijd(volgens Willem). Nuja, als je op trainingen vliegt en op wedstrijden dit niveau niet boven kunt halen kun je het volgende concluderen: Een slechte dag en niets mis met de conditie (volgens mij dan). Hij heeft niets te vrezen en kan zichzelf niet beschuldigen van het feit. Toch vind ik dat hij ondanks alles nog snel heeft gelopen. Denk ervan wat je wil...

Het seizoen is nog lang en we zien wel hoe het opvolgt.  Ook wil ik nog Pieter Rijnders feliciteren voor zijn sterk gelopen wedstrijd, hij kreeg last van steken maar kon toch nog het tempo hoog houden, geloof me dat is erg lastig. Proficiat Pieter!

 

 

19:31 Gepost door still ballin' in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.