21-11-07

Beentjes strekken!

Hallow lezers, zoals jullie al wisten verloopt het niet goed met mij. De blessures achtervolgen me als in een nachtmerrie. Hoe komt dat toch?? Dit is de eerste keer dat ik écht een grote blessure heb. Jawadde da duurt en duurt ma. Rustig zegge ze dan... Mijn rug en hamstrings genezen, zeer traag en komen dankzij gerichte krachttraining -en meermaals losmaken door kiné- hopelijk snel op z'n plaats. Het zou te wijten zijn aan het enthousiaste krachttrainen, gecombineerd met de looptraining,... en blablabla. Ondertussen ben ik wel terug aan het lopen (rustig 45') want snel gaat niet, gecombineerd met 45' fietsen (zonder problemen) en dan die gerichte rugstabilisatie/sturing.

Voor diegenen die nog twijfelen, het EK in Roeselare zal ik dus aan mijn neus zien voorbijgaan, wat moordend is voor mij. Mijn broer loopt daar uiteraard wel. Vorige week startte hij in Duffel de "internationale cross" maar moest noodgedwongen stoppen met steken in de zij. Hij kampt hier nu al 2 jaar mee en het is echt om de muren op te lopen. Hij gaat tevens nu ook samen met bekende dokter Mertens (spuitjesman) op zoek naar de oorzaak. Wat een klote periode voor "den tweeling". Ik ben suppergemotiveerd maar de conditie is zwak, afwachten. Hopelijk zal ik in Hulshout CC voor het eerste terug fatsoenlijk aantreden.

Nog even dit, andere juniores als Naert, Vanstreels, D'hoedt en Brian zijn knappe prestaties aan het leveren, goe bezig manne! Dit zijn toch wel enkele beloftevolle atleten voor de toekomst...

16:27 Gepost door still ballin' in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Kop op he Wesley da zal allemaal wel in orde kome wes
en den tweeling zal sterker terugkomen dan der voor,nog sterker zullen velen onder julie denken, maar let maar op mijn woorden en de wes en de kevin zullen alles doen om mijn woorden hard te maken.

Nog veel succes

Gepost door: ikke | 21-11-07

De commentaren zijn gesloten.