26-11-07

Langs de zijlijn...

Hectische periodes zullen een motiverend effect hebben in ons kamp. Onze o zo mooie trainingsgroep kent toch enkele mindere dagen, kan niet altijd feest zijn zeggen ze dan. Gisteren werd de CC in Roeselare gelopen waar om de 4 EK tickets gestreden werd. Zowel bij Juniors als Seniors. M'n broer Kevin kende het eeuwig durende probleem met de steken nu al vanaf de 1e ronde... wat een gezeik weer. Er gaat een écht grondig onderzoek starten nu. Hij heeft opgegeven na 2 pijnlijk verbeten ronden, en hij vliegt nochthans op training. Bij de Juniors werden de tickets dus bijna verdeeld zoals ik het dacht. Enkel spijtig dat een van m'n favorieten Naert er niet bij was. Hij verdiende het wel... De anderen wens ik veel geluk toe. Ze zullen het nodig hebben en ze hebben er mooi om gestreden. Ondanks enkelen die het aan hun neus zagen voorbijgaan zoals ook Kjell d'hondt die door gedrum in de start moeilijkheden kreeg en eveneens stopte, ook de ietwat enthousiaste Bouchiki - dat volgens mij nog de klik moet maken van de scholierencross naar de junioren - stopte vroegtijdig, mijn broer dan, en ik stonden aan de zijlijn. En ik kan je vertellen, dat doet pijn binnenin. Het vreet je op... Enkele mooie kandidaten haalden het dus niet.

Dan de seniors... Clubmaat Atelaw bekele is ongelooflijk, echt fascinerend hoe hij loopt. Hij betert gewoon elke dag en wist je dat er nog geen 30 seconden tussen hem en -verdiende winnaar- Pieter Desmet zaten. Echt TOP niveau. De man Van Hoof heeft nog wat problemen met z'n oude niveau terug te vinden, maar je kan het hem niet verwijten, hij kende ook blessureleed. Maar volgens mij komt het zeker goed met hem, het is normaal dat je niet meteen terug meedraait aan de top v België wat meer en meer zelfs op Europees vlak sterk begint te staan. Ons kleine landje... kijk maar naar Desmet, Van Koolwijk, Mario, Hans, V Hooste en Jesse die toch elk jaar sterker worden. Van Krijn ben ik wel echt verschoten... Ook Pieter Rijnders had wat problemen, nog steeds met de kuiten al sinds vorige week. Komt ongelukkig uit...

Bij de Masters werd wederkerend kampioen- ook al na blessureleed - Patrick V Daele de verdiende winnaar. Hij loopt ook in onze trainingsgroep en komt ook weer mooi op zijn niveau. Profictiat Patrick.

Nu weer even over mezelf, de trainingskilometers beginnen lagzaam weer te lopen (ironisch) Ja, je leest het goed. Ik loop zelf ook terug beetje bij beetje, ik ben sinds vorige week terug begonnen met trage en extensieve dlp'en. En ook wat fietsen. Ik ben nu al zo'n 10 dagen gedurende 1.30u/per dag bezig. Hierin wissel ik vaak af met 45' lopen gevolgd door 45' fietsen ofwel 1u lopen en 30' fietsen. Alles extensief of recup! De teller stond vorige week op een kleine 70km en zal volgende 2 weken oplopen tot 2 x 80km. Het echte probleem is na talloze dokters dus nog altijd niet bekend. Volgens mij géén spier nu, anders was deze toch al iets gebetert... Maar volgens eigen bedenkingen zal het een zenuw zijn of iets anders. Het word wachten op de oplossing, het einde van deze week zal ik al een pak meer weten.

Tot binnenkort, c-ya'll


IMGP4748

IMGP4760

IMGP4761
IMGP4765

16:15 Gepost door still ballin' in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.