19-12-07

Eindelijk beterschap!

Hallo iedereen, beterschap komt mij uiteindelijk toch nog toe. Ik kan nu na talloze bezoeken aan dokters, kiné's, fysio's, ... uiteindelijk zeggen dat er daadwerkelijk beterschap is. De rug stelt het op 10% na goed en de hamstrings verminderen elke dag met 5%. Goed nieuw dus! Ik loop nog niet te snel van stapel omdat ik weet dat het onweer hier wel eens snel terug kan overkomen. Maar voorlopig alles oké. De beterschap begon te komen vanaf ik naar Dr. Mertens ging,.. nu verbeterd het in grote stappen sinds ik ook nog naar vaste Kiné Leo Wouters ga, ook in samenwerking met gerichte stabilisatie onder begeleiding van Ludo Belmans begint de blessure sterk te verminderen! Aan deze 3 personen heb ik veel te danken. Ook mijn trainer Dirk v. Kerkhoven heeft me de laatste weken goede aangepaste schema's gegeven en laat me steeds meer en meer trainen, maar toch nog relatief rustig. Ik en Dirk hebben het besproken en het enige doel dit seizoen is volledig blessurevrij worden, een stevige uithouding bouwen, en zéér constant kunnen lopen. Wedstrijden worden wel ingelast binnen +- 1.5 maand maar deze zijn niet meer van grote orde. Ook gaan we proberen om deze winter heelhuids door te komen om vervolgens een "fucking snelle zomer " te lopen.

Afgelopen weken draai ik zo'n 70-80km, ondertussen heb ik dus een redelijke basis gelegd, de kilometers zijn nu ook al opgedreven tot zo'n 100 per week. Eens genezen zullen er weken volgen rond de 120-130 en mischien wel meer. Niet zo fameus maar de intensiteit word ook wel opgevoerd! jaja, ik heb al enkele snellere trainingen achter de kiezen nu, hoge extensief en intensieve tempo's maken me weer sterk.

Het zal echter nog 3-4 weken duren om terug op niveau te komen, maar ik draai soepel de afgelopen weken, wat ervoor zal zorgen dat de 'betere' conditie niet te lang zal wegblijven. Ik ga niet te ver vooruit denken maar het is leuk om weer te speculeren over de toekoms en om 'back in the game' te zijn, ik heb het verdomme gemist. Ik ga me nu klaarmaken voor een duurloopje van 15km met striding. saluu, en ik houd jullie op de hoogte van de zaken...

13:29 Gepost door still ballin' in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

De geduldige muilezel die dag en nacht langzaam doorstapt, komt uiteindelijk verder dan de Arabische volbloed.

Gepost door: gust | 20-12-07

nog effe Ge komt er wel makker. Ne gast die zo veel moeite doet om iets te bereiken die moet er wel komen. Chapeau !!!!

Gepost door: tanteke | 31-12-07

De commentaren zijn gesloten.