31-01-08

Alles op een rijtje...

Zondag staat het Provinciaal Kampioenschap veldlopen op het programma. Ik loop voor de eerste keer op het parcours van Essen ergens in het Antwerpse. Vorig jaar stond ik wel aan de startlijn, maar bij de opwarming verstuikte ik mijn enkel op een lelijke manier waardoor ik de wedstrijd aan mijn neus zag voorbijgaan. But pay back's a bitch, want zondag ga ik op zoek naar mijn 2e provinciale titel, na die van de 1500m op de piste. Ik loop de korte cross!! Ik denk dat wij ongeveer de enige provincie zijn dat de korte op het programma heeft staan. Ik heb ook totaal geen idee wie er aan de start gaat komen? Maar het zal zowiezo moeilijk worden, aangezien mijn broer meedoet. Als we samen lopen kunnen we het anderen wel redelijk lastig maken, dat doen we zelfs op training! Anders is dieje Van Hoof ni kapot te krijgen.

Voor de rest zit de conditie redelijk goed, enkel nog wat meer uithouding, maar daar werken we aan. Qua snelheid zit er wel voldoende snee op, wat het crosseizoen betreft dan. Ik zit wel al een weekje met een lastige hoest, net niet ziek of misschien net wel, toch voel ik wel wat last tijdens training. Maar niets om over te struikelen, zondag zal ik er wel staan. Zoals eerder aangekondigd is dat de laatste wedstrijd in een reeks van drie. De volgende wedstrijden zullen lange zijn. Ik weet nog niet of ik er 1 of 2 zal lopen, en ook nog niet welke ik zal lopen. Het zal een beetje afhangen van de training.

 

17:49 Gepost door still ballin' in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hallo Wesley Ik volg het cross seizoen vanuit Zwitserland mee. Hier in mijn hotel is er iemand van altetiekclub Duffel, die elke dag zijn kilometers doet, hier in de bergen. Wat mij een zware training lijkt.Ik weet heel precies wat jij en je broer uitspoken in de crosse.
Ik zie dat jullie goed bezig zijn. Ik wens jullie veel succs toe voor zondag, het zal wel goedkomen. Groetjes aan Kevin en Marleen.

Gepost door: Evelien | 01-02-08

amai niet PROFICIAT KAMPIOEN!!!!!!!

Gepost door: tanteke | 03-02-08

De commentaren zijn gesloten.