07-02-08

What goes up, must come down!

Hier even een kort verslagje over de mini- stage in de Ardennen. Ik kan al zeker één ding zeggen, REGEN overheerste de vorige 3 dagen. Toch hebben we ons met z'n vieren goed geamuseerd. Met de trainingen hadden ik en Kevin ook wat geluk, steeds dan werd het relatief droog. 

Maandag stond er een rustig duurloopje op het programma, nog wat nagenieten van mijn provinciale titel en de benen ook wat relatieve rust geven. We liepen richting bos en na 20' stond ik met beide enkels al diep in het slijk! Maar iedereen die mij kent weet wel dat ik dat niet zo erg vind, ik ploeter namelijk graag in de modder, daar wordt je ook sterk van! Maar ik kan je vertellen, de route die we volgden was geen enkele meter vlak, veel stijle beklimmingen langs heuvelwanden en rotsflanken. Echt iets voor ons twee!

Dinsdag werd het pas echt plezant, het regende nog steeds maar we waren het ondertussen al gewoon geworden, onze camper met enorme voortent begon meer en meer op een wasserij te lijken met al die drogende kledij. Onze vriendinnen lopen namelijk ook en deden eveneens mooie duurloopjes. Ik was met mijn broer richting een enorm groot bos gelopen, we besloten er gewoon in te lopen en zien waar we uitkomen. "we zullen wel terug in het begin uitkomen" Serieus verkeerd gedacht, we waren volledig de weg kwijt en hebben toch even moeten zoeken om terug op het juiste pad te komen. De natuur is er wel prachtig, beeld jezelf enorm grote mooie bossen in met mooie weggetjes en routes, steeds bergop of bergaf en kabbelende beekjes. Dinsdag avond was echter de kers op de taart, aangezien we in SPA zaten moesten we de thermen toch bezoeken zeker. We reden naar het drukke centrum en namen een -volgens mij - enorm dure lift naar de top van de berg. Daar konden we voor 3 uren genieten in binnen- en buitenzwembad, sauna, hamam, relaxen met zicht op de hele stad, dark rooms, infrarood,... Een echt welness complex, en dat voor maar 13€ aangezien we laat in de avond gingen! Het was puur relaxen en zaaalig.

Woensdag stond een lange dlp op het programma, waar wij allemaal nie gelopen hebben! Van zuiver natuur, naar weiden, lange steile wegen, rotswanden, over beeken tot militaire basisen! Heb Willem echter niet tegengekomen. Het was prachtig, een echte aanrader.

Maar gisterenavond zijn de trailerpark boys terug thuis gekomen en nu is het hier prachtig weer! Leuk hé. Voor de rest nog de boodschap dat Willem niet lang meer opleiding moet doen en ons dus weer snel zal vergezellen. Het werd tijd.

12:39 Gepost door still ballin' in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

lijkt me wel leuk daar in de ardennen
ik zie dat je je goed geamuzeert hebt

Gepost door: wim geerts | 07-02-08

Voor een toekomstig leerkracht is het toch erg dat er afschuwelijke spellingsfouten in de blog staan..

Gepost door: cosy | 08-02-08

Ali di=) Weer veel getraind zo te 'lezen', das goe voor zondag é;)! Kom je naar Dour of loop je deze week niet? Ik loop natuurlijk Dour mee=)!

Om maar even te zeggen, de meeste mensen (zoals ik trouwens) komen vooral om je prestaties te volgen en niet de fouten uit je verslag te halen! Dat is allemaal toch nie zo erg=p! Het belangrijkste is dat we weten wat je precies voelde tijdens de wedstrijd en hoe je hoe je uw comeback naar de top beschrijft=)!
Grtz Koene

Gepost door: Koen | 09-02-08

goed bezig Proficiat met de provinciale titel en ere-plaats! Doe zo voort, dan volgen er deze zomer snelle tijden! Succes en tot op het BK korte cross!
Groetjes Kim

Gepost door: Kim Barbé | 09-02-08

De commentaren zijn gesloten.