09-04-08

ready...set...go?

sorry voor het wat late verslagje van de reis naar 2 Alpes. Ik moest toch zeker enkele foto's hebben. Ik ga het redelijk kort houden: we hebben ons daar rotgeamuseerd! Veel zon, voldoende sneeuw maakte de reis natuurlijk top. Nog leuker was het dat ik aan de terugreis van zo'n 11u begon zonder ook maar iets gebroken, verstuikt etc. te hebben. Stiekem wenst ik dit echt, het zou een regelrechte ramp geweest zijn. Maar ik ben héél teruggekomen. 10 dagen niet gelopen, maar zeker ook niet gerust. Geloof het of niet maar een hele dag op je plank staan kruipt toch in je kleren. Qua kracht heb ik zeker niets verloren. Snelheid natuurlijk wel. Het was raar om opnieuw een versnelling te trekken.

Ook Gert-jan (aka: the Frenchy) was blij ons terug te zien na een heel seizoen in die bergen. Hij heeft er die week deelgenomen aan de boardercross voor het Belgische Kampioenschap (hij had de 2e snelste tijd van de voorrondes) Voor de leken, bij de boardercross moet je jezelf als een gek over een nog gekker parcours naar beneden smijten in groepjes van 4. In de volgende ronde was hij gevallen en dus uitgeteld. Toch knap, én gek!

Ook 's avonds was er vollenbak feest daar in 2 Alpes. Je hebt er trouwens echt moeite mee om een niet-Belg te vinden. Iedereen is uit onze streek (Antwerpen) of toch zeker uit vlaanderen. Je hoeft je taal niet aan te passen. Ook leuk dat de bomb ass dj: DR. Lektroluv aanwezig was en zorgde voor een megafeest! Daar zijn we dan met een select groepje langs de VIP lounge heel dicht bij kunnen geraken. (vooral goed kunnen liegen en doen dat je fotograaf bent)

Maar nu even terug naar de realiteit. Het seizoen is vanaf maandag terug vertrokken. De zomer is in aantocht en de piste dus ook. Donderdag staat zelfs de eerste pistetraining op het menu. Het zal echter een raar gevoel geven om terug tegen topsnelheid te lopen. Ook hoop ik dat die kleine kwaaltjes (die iedereen wel eens heeft) nu wegblijven zodat ik deftig kan opbouwen. Want voorlopig voelt alles nog niet 100% aan. Het PK heb ik al geschrapt omdat het gewoon te vroeg valt. Ik schiet niet graag met losse floders en spaar liever mijn krachten. Ik zal ze nodig hebben dit seizoen...

les deux alpes 105

les deux alpes 125
les deux alpes 180
les deux alpes 190
les deux alpes 202
les deux alpes 260
les deux alpes 307
les deux alpes 324
les deux alpes 340
les deux alpes 343
les deux alpes 356
les deux alpes 359
les deux alpes 377
les deux alpes 651

14:32 Gepost door still ballin' in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

correctie: het was de 5de beste tijd;)

Bedankt voor de goeie verlof en om mij te vernoemen op het toch drukbezochte atletiekblog.

tot binnekort!

Gepost door: Gert-Jan | 09-04-08

amai da lijkt een leuke bende voor da ene meiske ziet er een coele uit. Volgens mij noemt die yasmine.. Kan da?

groetjes

Gepost door: YAZZYYY | 11-04-08

nice Man, snowboarden kvin da lik echt zo bere é jong!!! Mja moest ik da doen, dan denk ik dak mijn carrière als atleet zou mogen aan de kant schuiven, kzou het hele jaar door breuken oplopen=)! Alles met sneeuw werkt me tegen=p!
Phah, ali bereid je nu maar goe voor op het komende seizoen=)!
Yooo

Gepost door: koen | 11-04-08

De commentaren zijn gesloten.