26-04-08

Vals alarm

De scheenbeenirritatie of ontsteking dat ik enkele dagen geleden voelde bleek uiteindelijk een kneuzing van het scheenbeen te zijn. Geen echte ontsteking dus, oef! Ik heb sinds gisteren de trainingen terug hervat. Dit deed ik door een half uurtje los te lopen op een grasveld. Ik voelde niets meer en ben dus zeer tevreden.

De kneuzing heb ik waarschijnlijk opgelopen tijdens mijn snowboard vakantie. Mijn (skibot) kwam net tot op de hoogte waar ik last had. Ik weet ook nog dat ik de eerste dagen mijn bot iets te vast had aangebonden waardoor ik dus achteraf (na de eerste loopweek) pas de gevolgen er van ondervond. Training gaat gewoon verder nu. Binnen 1.5 week volgt een lactaattest, deze zal uitwijzen waaraan ik moet werken en hoe de zaken er natuurlijk voor staan. Ik denk van mezelf dat ik nog te weinig uithouding heb, qua snelheid zit ik momenteel al redelijk scherp. Afwachten...                De eerste wedstrijd zal de interclub zijn op 11 mei. Ik loop er al zeker een 4x400m mee en nog een 800m of 1500m. Weet nog niet precies welke.

Nieuw is ook dat ik net geselecteerd ben in het crossteam van 2008. Dit alles staat in het kader van de Europese veldloopkampioenschappen dit jaar in Oostende. Ik ben momenteel belofte en ik denk dat ons land er zo'n 6 uitstuurd, ben niet zeker. Meer informatie kan je altijd vinden op www.val.be - Sport - Talentendetectie en ontwikkeling

Nu ga ik nog wat lopen en verder genieten van het prachtige weer.

13:22 Gepost door still ballin' in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.