16-06-08

Eindelijk!

Vandaag ronde ik mijn examenperiode af met een mondeling en schriftelijk examen van aardrijkskunde. Al bij al denk ik dat de examens goed verlopen zijn, nu nog wachten op het resultaat.

Het leuke nieuws is dus dat ik me terug volledig kan toeleggen op het lopen. Niet dat dit echt al te ver op de achtergrond werd gebracht, maar examens kunnen wel doorwegen. Een klein dipje in de conditie was wel merkbaar afgelopen week. Alhoewel de conditie wel tiptop inorde is momenteel, dit kan ik afleiden aan de lage hartslagen in rust en het tempo in recup dat hoger ligt dan enkele weken terug. Met andere woorden: de afwerking kan eventueel al beginnen. Toch zal ik nog één weekje rustig aan doen.

Binnen onze trainingsgroep zitten we ook in de lift. Zo is de conditie van Willem momenteel al fenomenaal gebeterd, het is nog even wachten op zijn superconditie (wat wel normaal is denk ik). Ook Kevin de Kerpel mag -na een periode van een klierkoortsvariant - weer rustig aan de slag. De nadruk ligt op weinig kilometers en weinig snelheid natuurlijk, bewegen is al voldoende. Toch positief nieuws!!

 

13:20 Gepost door still ballin' in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.