25-06-08

Goed nieuws

Hallo iedereen, vandaag zijn de resultaten van de examens bekend gemaakt. We zaten met zo'n 70 studenten in een lokaal gespannen te wachten op het verdict. Wanneer ze je naam riepen, wist je dat je erdoor was. Ik ben dus geslaagd, en mijn broer ook! Enorm goed nieuws, nu kan ik deze zomer rustig werken zonder aan herexamen te denken. Ook leuk was dat ik zelfs op geen enkel vak een minpunt had. Voor de hoofdvakken aardrijkskunde en geschiedenis waren de punten zelfs heel goed.

Nu even terug wat loopnieuws. Ik zit momenteel met wat vermoeidheid in de benen, met zéér afwisselende dalen maar ook pieken. Bloed is meermaals nagekeken en bleek toch inorde te zijn. Het zal wel niets betekenen dan. Alhoewel ik de laatste 3 dagen rond de middag geen stap meer vooruit kom. Tegen de avond toe is het dan weer beter...?? Zaterdag loop ik de 3000m in Nijvel, dit zal zonder enige specifieke training zijn, aangezien ik al enkele weken rustig bezig ben. We zien wel wat eruit komt. Het kan evengoed een supertijd zijn aangezien ik toch lang genoeg heb uitgerust. De échte piekperiode begint maar ergens rond half juli. Na zaterdag beginnen de trainingen voor KBC nacht, en de wedstrijden erna natuurlijk.

 

11:23 Gepost door still ballin' in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

toffe resultaten op school(proficiat, ook voor kevin)maak er een fijne vakantie van daar in st moritz en zie dat ge scherp staat om er op te bonken bij de kbc nacht (succes )

Gepost door: gust | 27-06-08

Jammer dat deze wedstrijd (Nijvel) wat minder was.. Maar dit neemt niet weg dat je supergoede resultaten hebt afgelegd waar je fier op kan zien, zowel op school als op loopgebied.
Je wou met een goed en zeker gevoel op stage vertrekken en dit kan je zeker en vast ook doen.
De vermoeidheid neemt nu een beetje de bovenhand, maar ik geloof erin dat je na deze 3weken er weer zult staan om ons nog prachtige tijden te laten zien. Ik kijk er alvast naar uit.

Veel plezier in St. Moritz!
Héél veel liefs.. X

Gepost door: Ellen | 28-06-08

De commentaren zijn gesloten.