24-07-08

FC Brasschaat

De voorspelde tegenvaller midden in de stagedip is nu ook een feit geworden. Gisteren liep ik in de FC een 800m (zo zou ik ook het minste verval kennen). Toen ik de reeksindeling bekeek wist ik al genoeg... Enkel Break atleten werden verdacht naar voren geschoven in de reeksen, ik werd in de D reeks van het voorprogramma gezet? Nuja, het is hun meeting... maar had toch liever een snelle reeks gehad.

Ik won dus de wedstrijd waarin ik de laatste 450m alleen op kop liep. Het was een belachelijke tijd van 1'55"27. Ik besloot de eerste ronde niet op kop te komen maar na 300m wist ik al genoeg, het tempo lag zo traag dat ik noodgedwongen naar voren kwam. De doorkomsttijd werd iets van een 56". Ik kom liever op 53" en maximum 54" seconden door. Ik heb het dan maar wat laten varen en gelopen om te winnen. Beetje spijtig maarja. Toch ben ik tevreden dat er weeral wat ritme bij op de teller staat. Zo zal ik de komende wedstrijden warmgedraaid zijn. De gekende dip na een hoogtestage laat dus wel wat van zich weten. Al bij al valt het nog redelijk mee, maar het lijkt alsof je nooit genoeg geslapen hebt. Ze hadden mij er wel voor gewaarschuwd.

Gisteren werd er knap gelopen door o.a. Kim Ruell en Joeri Jansen die toch wel sterk waren met hun eindschot. Na hun reeks ben ik vertrokken en de uitslagen staan nog niet on line dus weet ik niet echt meer van de wedstrijd. Nu wat genieten van het mooie weer....

0

1

2

3

4

5

eenk

webb

10:48 Gepost door still ballin' in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.