19-11-08

Voorbeschouwing Tilburg

Ondertussen zijn er weeral enkele zware trainingsperiodes achter de rug. Ik ben mezelf aan het klaarstomen voor het langere werk dit keer. Zondag zal ik in Tilburg de lange "beloftencross" lopen. Deze starten samen met de seniores maar lopen ongeveer 1km minder. Het zal de optimale test zijn voor Roeselare, daar waar de selectie voor het Europees Kampioenschap (BXL) zal plaatsvinden.

Afgelopen weken waren dus niet min. Ik koos ervoor om nog niet teveel wedstrijden te lopen. Enerzijds heb ik wel wedstrijdritme nodig en dat zal ik wel hebben, maar ik wil het anderzijds ook nog kunnen volhouden tot op het laatste! En hiermee bedoel ik het Belgisch Kampioenschap/CC. Maar dat is natuurlijk toekomstmuziek. De bedoeling voor zondag is niet om te winnen (ergens wel) maar om de concurenten voor de selectie te kloppen. Dit is het enige waar ik me momenteel op kan vastpinnen. Ik ken hun niveau en ik weet wat ik moet kunnen om ze voor te zijn. Er kan op de selectie wel altijd een aapje uit de mouw komen en daarom tracht ik toch enkele procenten sterker te staan. (maar ik ben niet de enige die dit denkt).

De komende weken zal het dus wat "fijntunen" zijn wat betreft de conditie. Ik ga proberen er zoveel mogelijk uit te halen van wat er momenteel in zit. Lukt dit niet, heb ik gefaald. Ik kan hier geen plaats op zetten voor de selectiewedstrijd maar ik kan wel zeggen dat ik niet zesde wil zijn. Al ben ik er dan wel bij! Doel is om de sterkste van de beloften te zijn en als ik zie dat de concurenten in Tilburg toch nog een pak sterker zijn, dan ga ik het hen toch zo moeilijk mogelijk maken de week erop!!! Hopen op het beste dus.

Nog wat nieuws van de wederhelft (kevin). Hij is ondertussen wel degelijk aan het herstellen van de klierkoorts en heeft gisteren zichzelf terug voor het eerst op een clubtraining laten zien. Een opluchting voor velen, we dachten dat het bleef duren! Nu is het natuurlijk zaak om van dat halfuur lopen een uur te maken en volledig te herbeginnen. Hij heeft er in ieder geval weer zin in...

 

17:38 Gepost door still ballin' in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.