09-12-08

aanloop EK

De laatste zware trainingen zijn ondertussen achter de rug. Momenteel kan je op vlak van conditie niet veel meer verbeteren. Je kan enkel nog fris aan de start komen om die conditie optimaal te benutten. En dat is ook meteen mijn subdoel voor dit EK. Het grote doel was selecteren, het subdoel is om gezond en zonder maar enige vorm van blesure aan de start te verschijnen. Momenteel zit alles dus wel goed, ik ben fit en benieuwd naar zondag.

Ik zal van vrijdag tot maandag in Brussel vertoeven, dan kan ik me nog wat voorbereiden op de omstandigheden. Zo zullen we een parcoursverkenning doen op zaterdag. Ook hoop ik op zaterdag al te weten of het zwaar slijk zal zijn of toch beloopbaar, maar alles zal afhangen van wat er die laatste nacht gebeurd. Ik heb de deelnemerslijst al bekeken maar daar ben ik eigenlijk niet veel mee. Ik ken die jongens niet en zij mij uiteraard ook niet. Er zal ook veel van de form van de dag afhangen. Ik denk dat in een groot kampioenschap één klein foutje al veel plaatsen kan kosten, en daar draait het allemaal om.

Op school is het momenteel een (beetje) rustiger. Deze week heb ik weinig les en daardoor kan ik me toch wat meer concentreren. De examens zijn nog wel even wachten dus dat komt goed uit. Na het EK zal het ook even wachten zijn voor de volgende wedstrijden. Waarschijnlijk pas na nieuwjaar in de CC van Hulshout. Maar ik ga nog niet te ver nadenken,... eerst zondag!

18:03 Gepost door still ballin' in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Ik wens je van harte veel succes toe op je EK cross.

Gepost door: Peter De Vocht | 10-12-08

Veel succes Zondag.........Geef er een lap op !!!

Dizi en Alex

Gepost door: Dizi & Alex | 10-12-08

EK Félicitation pour ta sélection tu as bien couru à Roeselars, moi j'ai très mal couru sa n'était pas un beau jour pour moi maleureusement , mais je serai la à Hulshout pour bien courir .Bonne chance pour la suite , fais de ton mieux à Bruxelles dimanche , courage .

Gepost door: brandenbourg mika | 10-12-08

SUCCES!!!! Doe dat goed in Brussel!
Succes!!!

Maarten

Gepost door: Maarten Van Dyck | 11-12-08

Héj..Dé wesley !
Amai zalige Blog !
Tis Elke De Smedt btw die ook in brussel was ;)
Nu bent gij wrs ng u katertj aant uitslapen fzo in het chique Thon Hotel !
Super Gelopen hé !
.Kusj.x

Gepost door: Elke | 15-12-08

De commentaren zijn gesloten.