26-12-08

klein testje...

Ik heb besloten om in de 4 trainingsweken (tussen afgelopen EK en Hulshout 11/jan/'09) toch een klein testje te doen in de vorm van een wedstrijd.

Ik zal morgen aan de start staan van de 'speed run' in Meeuwen. Een stratenloop over 5km die vorig jaar nog gewonnen werd door Faisa Tasama Dame. Het zal afzien worden, ik heb namelijk enkele loodzware trainingsdagen achter de rug. Daarom noem ik het ook een 'testje', ik zal proberen om zo fris mogelijk aan de start te staan, maar optimaal is natuurlijk anders. Des te beter! Ik ben momenteel enkel met de CrossCup bezig en kan het me niet permiteren om elders te gaan 'pieken'. Zoals gezegd stond er de laatste dagen een flinke trainingsblok op het schema, en het is zeker nog niet gedaan. Ik ben dan ook blij dat ik het voorrecht heb om met klasbakken als Willem v Hoof en nu ook weer Pieter Rijnders de trainingen af te werken. Als ik dit allemaal alleen moest doen maakt het alles nog zwaarder.

Eén ding is zeker, de honger is groot! Ik wil graag een wedstrijd winnen, en liefst van een zo hoog mogelijk niveau. Het zou natuurlijk leuk zijn moest dit een CrossCup zijn, maar hiervoor kom ik nog wat (dash) te kort. Ik mag gerust zeggen dat ik op de korte afstand in het veld bij de subtop behoor. Graag wil ik hier tegen het volgende seizoen uitklimmen tot ik bij die absolute top hoor. Daarna zal ik het op de lange-afstand proberen waar te maken (wel een véél dikkere kluif!!) De overstap zal echter geleidelijk aan zijn.

Veel nieuws dus, ook onze trainingsgroep begint weer mooi vorm te krijgen. Iedereen raakt zo stilaan in vorm en het algemene niveau stijgt, leuk om te zien. Ook Kevin doet de duurlopen weer mee met ons, hij traint nog niet langer dan één uur (gem:4'40"/km) maar de vooruitzichten zien er steeds mooier uit. Verwacht hem nog niet terug op wedstrijden, das nog wa vroeg hé....

www.avtmeeuwen-gruitrode.be

12:17 Gepost door still ballin' in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Speedrun Proficiat met je vierde plaats! Knap gelopen!

Gepost door: Andreas | 28-12-08

De commentaren zijn gesloten.