10-01-09

Morgen CC Hulshout

Ik zal dus toch starten morgen in de Siberische vrieskoude. Ik ben blij dat ik terug op de korte cross mag aantreden, met zo'n sneeuw. Je loopt veel kans op blesures door op zulke ondergrond met spikes te gaan lopen, en nog erger is het om in deze atmosferische kwaliteit een duurprestatie af te leggen.

Afgelopen weken ben ik vaak behandeld aan de onderrug en hamstring, de pijn is volledig weg maar kan evengoed achter het hoekje liggen loeren. Ik zou echter niet starten als ik nog maar iets moest voelen. Ik heb ook verschillende trainingen op de loopband in een fitnesscentrum afgewerkt. Aangezien het (hier bij ons) haast onmogelijk was om een stukje baan te vinden dat niet bevroren was. Ik neem geen onnodige en domme risico's. Mijn mooie voorbereiding heeft wel een ferme deuk gekregen in de periode van de 'finishing touch' maar ik hoop wel op een goede conditie. Deze week was zoiezo een wat rustige week, maar zo rustig had ik het niet verwacht. Om 16.00u vandaag ga ik het parcours even verkennen, 5' rijden, en dan weet ik wat te verwachten. Het zal in ieder geval niemand beletten om extreem hard te lopen, inhouden doen we niet! De omloop is dit jaar wel gewijzigd omdat er een splinternieuwe atletiekpiste gelegd werd. Daar kunnen we dit jaar met onze spikes niet over lopen natuurlijk. Ik ben ook benieuwd naar de tegenstand zo na de jaarswisseling. In de korte cross kunnen altijd wel andere atleten plots tevoorschijn komen. In de lange cross zie je dit minder. Ik hoop dat Willem een mooie podiumplaats kan behalen voor eigen volk, en hopelijk ook winnen natuurlijk...

Verder zit ik volop in de blok en kan ik vele uren op die luie stoel zitten, dat stoort me nog het meest. Wanneer ik dan ga lopen moet ik mezelf 15' opstarten zodat ik terug wakker ben. Maarja, tot morgen.

15:26 Gepost door still ballin' in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Wesley,

content dat de pijn weg is, je hebt hard getraind en je conditie zit goed
veel succes morgen

Gepost door: Andy | 10-01-09

Proficiat met je prestatie gisteren...heb jij ze daar een lesje geleerd

Maar was het nu de Ws of de Kevin ? ;-)

Proficiat

Gepost door: Dizi | 12-01-09

De commentaren zijn gesloten.