21-01-09

Voorbeschouwing CC Hannuit

Momenteel zit ik in de laatste paar dagen van de veeleisende examen. Vrijdag nog de 2 laatste en ik ben er weer voor even vanaf. Daarnaast vraagt de fysieke kant van het leven ook veel, nog meer zelfs. Ik heb de laatste weken redelijk constant getraind, niet teveel uitschieters op training. De conditie behouden is dus de bedoeling. Volgende week heb ik 2 weken vakantie, ik ben van plan om op de indoorpiste in Gent de snelheid wat aan te scherpen. Ook met het oog op het zomerseizoen (lange afstandplannen) kan het zeker geen kwaad. Op die manier kan ik Willem v Hoof ook wat bijstaan in het snelheidswerk dat hij daar afwerkt. Hij wil namelijk de EK limiet op 3000m lopen (7'59").

Wat zondag betreft ben ik benieuwd naar de tegenstand. Ik verwacht zeker Nagassi en Ruell als zwaarste tegenstand. Maar zeker niet Maarten v Steen vergeten die in Hulshout nog uitviel wegens griep. Deze zullen waarschijnlijk - en hopelijk vergezeld van mezelf - het podium kleuren. Natuurlijk zijn verassingen toegestaan.... Van Ham, Van Waeyenberge,... Het parcours zal er in elk geval wat vettiger bijliggen dan in Hulshout. Ik verwacht een modderparcours met stevige windvlagen. Nuja, voor iedereen gelijk en het blijft cross natuurlijk! Vorig jaar werd ik er nog 9e, het was mijn 2e cross toen aangezien ik lang out was met blessure.

Verder zijn er nog steeds de ups en downs van de klierkoorts waarvan mijn broer al 1 maand aan het herstellen is. In totaal zal het nu zo'n 7 maand in beslag genomen hebben. De meeste dagen gaan moeizaam en herstel duurt lang, liever twee gebroken benen zegt hij, dan weet je wanneer je genezen bent. De doelen worden steeds verder in de toekomst geplaatst maar er zal natuurlijk ooit wel terug licht aan het einde van de tunnel komen. Hopelijk kunnen we volgend jaar op de CC relays in Gent uitpakken met een sterk team...

ytuy

17:50 Gepost door still ballin' in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Succes... ...in Hannuit. Vlieg er maar ne keer in.
Gr. Natalie

Gepost door: natalie | 22-01-09

Wes,

Veel succes in Hannuit zondag !!!

Gtz

Dizi

Gepost door: Dizi | 23-01-09

De commentaren zijn gesloten.