28-04-09

Lang geleden

Het is ondertussen al een tijdje geleden sinds ik nog iets gepost heb. Dus besloot ik hier maar werk van te maken.

Momenteel staat de conditie redelijk stabiel, er zal nog wel even aan de uithoudingsbasis gewerkt worden. Het echt snelle werk zal pas volgende week starten. Dat komen de zware trainingsblokken eraan. Niet dat ik lig te luieren, integendeel! De lactaattesten wijzen een goede conditie aan.

Ik zit nu in een rustweekje, kwestie van de beentjes nog een laatste keer op te laden. Ik zal het nodig hebben. Vorige week heb ik niet het volledige trainingsschema kunnen afwerken vanwege een zware verkoudheid. Er kwam nog bij dat mijn achillespees wat ontstoken was, maar ondertussen is alles al een pak beter en zelfs opgelost!

Waarschijnlijk (niet 100% zeker) zal ik vrijdag aan de start van de 10K in Knokke staan. Ik zal dit zeker opnemen als een echte wedstrijd, en niet meer als training. Genoeg gejogd nu... Of ik echt super zal zijn na een lamme week weet ik niet. Het zal toch wel flink pijn gaan doen denk ik.

Er is nog slecht nieuws, mijn broer Kevin zal nog lang niet aan wedstrijden deelnemen. Hij heeft blijkbaar een zéér zware vorm van klierkoorts waardoor trainen weeral onmogelijk is. Even leek er een licht aan het einde van de tunnel, maar nu is het verdict gevallen. Niet lopen, tot er beterschap is! De pech is groot omdat het 1 kans op 1miljoen is dat je zoiets kan voorhebben. Hij zit namelijk nog steeds in de eerste fase van de klierkoorts!

Meer nieuws, na de wedstrijd vrijdag

18:20 Gepost door still ballin' in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |